Renovaties

Binnenschrijnwerk voor unieke woningen

Algemene binnenschrijnwerken zoals massieve werkbladen en tafels op maat; All Finish voorziet het allemaal. Alle soorten vormen en afmetingen maken we moeiteloos op maat. Ook voor nieuwe binnendeuren, voor het leggen van laminaat of parket en voor het renoveren van uw parket, kunt u bij ons terecht. Dankzij ons vakmanschap kunt u pronken met een uniek interieur dat hoe dan ook een verpletterende indruk nalaat bij alle gasten die bij u over de vloer komen!

Met onze grondige expertise en passie voor hout(bewerkingen) gaan we steeds minutieus te werk en leveren we een resultaat dat volledig op maat is van uw woning, uw stijl en uw budget. Heeft u opmerkingen of vragen omtrent uw project? Geef ze gerust door, voor ons is een project pas geslaagd als het 200% aan uw wensen voldoet!

Kwalitatief buitenschrijnwerk voor een schitterende uitstraling

Wilt u uw tuin laten omheinen met een degelijke, mooie, houten constructie? Weet u geen blijf met uw gereedschap, uw tuinmeubelen, uw barbecue, … en zou een tuinhuis niet misstaan? Zijn uw houten ramen aan vervanging toe of wilt u ze graag laten opsmukken? De mogelijkheden van ons buitenschrijnwerk zijn eindeloos! Hoewel hout een duurzaam materiaal is dat bovendien voor een prachtig warme uitstraling zorgt, kan het na jaren beginnen rotten en voor een onfrisse look van uw woning zorgen. Onze vakmannen kunnen perfect de rotte stukken verwijderen en voor een vlekkeloos herstel zorgen.

De structuur van uw woning wordt tijdens elke fase van het (ver)bouwproces in het achterhoofd gehouden en voor elke vraag of wens voorzien we een functionele oplossing. Ook voor dakwerken, dakrenovaties kan u bij All Finish terecht. Als u in zee gaat met All Finish Gunther Simons, kunt u er zeker van zijn dat het uiteindelijke resultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen! Neem contact op voor meer info.

Stel ons uw vraag 

Enkele realisaties