Renovatiewerken van A tot Z uitgevoerd

Als renovatiespecialist gaan wij voor de realisatie van uw droom

Heeft u renovatiewerken regio Boom op de planning staan? Neem dan een expert ter hand met jarenlange ervaring en kennis van zaken. Hiervoor kan u met een gerust hart uw project uit handen geven aan All Finish.

Uw renovatie-expert

Maar waarvoor kan u nu allemaal op ons een beroep doen? Zo kan u in de eerste plaats op onze expertise rekenen voor de plaatsing van laminaat en parket. Laminaat is een erg sterk materiaal, kent een lange levensduur en is heel onderhoudsvriendelijk. Met parket kan u alle richtingen uit. U krijgt een eindeloze waaier aan mogelijkheden op vlak van motieven, kleuren, legsystemen en samenstelling. Zowel laminaat als parket zijn perfect voor in de woonkamer, keuken of slaapkamers. 

Schilderwerken en zoveel meer

Maar ook voor algemene schilderwerken kan u op een perfecte afwerking rekenen. Heeft uw interieur een nieuw laagje verf nodig? Dan kan u uw woning makkelijk opfrissen met een likje verf. Dit is een snelle manier om uw huis weer nieuw leven in te blazen. Wij bij All Finish uit Boom staan gekend voor kwalitatief en duurzaam schilderwerk. We kennen de regels van de kunst om alle schilderwerken tot in detail af te werken met een hoogstaand eindresultaat. Geen idee wat te kiezen? Dan staan wij u tevens graag bij met kleuradvies zodat u een weloverwogen keuze kan maken. Maar hier stopt het niet. Ook het plaatsen van binnendeuren en zoveel meer nemen wij op ons. Vraag ons zeker naar de verschillende mogelijkheden.

Maak een afspraak

heeft u interesse in onze dienstverlening aangaande renovatiewerken? Kan u wel wat hulp gebruiken om alles tot een goed eind te brengen? Aarzel dan niet, maar neem vandaag nog contact met ons op. Dan komen wij graag bij u langs om alle nodige werken te bekijken, op te meten en aan de hand hiervan een gerichte offerte op te stellen. Pas na uw akkoord gaan wij heel gepassioneerd aan de slag.