Dakwerken en isolatie uitgevoerd door een expert

Uw dak is ons vak

Bij All Finish zijn we ervaren in allerhande renovatiewerken in en rond uw woning. Dit impliceert tevens de nodige werken aan uw dak en dakgoten. Wij gaan steeds uiterst precies werken voor een langdurig mooi resultaat. Zowel voor isolatie als dakwerken regio Boom kan u staat maken op All Finish.

Werken aan daken en dakgoten

Wat houden dakwerken bij ons precies in? Onderhoud en herstellingen van dakgoten en van roofing (platte daken) en het renoveren van dakgoten. Versleten dakgoot? Wij nemen ze graag onder handen. Of is uw dakbedekking aan een opknapbeurt toe? Laat dit gerust aan ons over. Ook het verwijderen van bladeren uit de dakgoot of het ontmossen van uw dak of dakgoot is een opdracht voor ons.

Isoleren zonder zorgen

Bij All Finish weten we tevens hoe belangrijk isoleren is. Omdat warmte stijgt, zal er veel energie verloren gaan via uw zolder en dak. Daarom raden wij u aan de nodige zolderisolatie te laten plaatsen. Dit is conform met de waarden en wetgeving van 2019. Wanneer u met onze onderneming in zee gaat, kan u zeker zijn van kwaliteitsvol werk, een correcte prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke service. Onze zaakvoerder helpt u graag persoonlijk verder. Zowel voor het beantwoorden van al uw vragen, het opstellen van de offerte als het steken van de isolatie is hij uw partner.